Modifications

Weer uit de ziekenboeg

Tja… grote plannen en ineens gooit een (aanvankelijk) kleine blessure roet in het eten.

We gingen in maart lekker op vakantie. Als aktieliefhebbers togen we naar het Hof van Saksen in Nooitgedacht, want daar is een prachtig glijbanenparadijs!
Zie film onderaan deze pagina
Met een rubberbootje sjouw je 95 traptreden omhoog en roets je met 2 personen in het bootje weer naar beneden.
Tijdens 1 van die ontelbare keren stootte ik mijn elleboog. Klein wondje ook. De badmeester was behulpzaam met een pleister..

Allemaal goed bedoeld, maar eigenlijk had hij mijn wondje moeten ontsmetten, of mij moeten wegsturen met de boodschap om dat meteen te doen.
Wij gingen dus lekker door, ook de volgende dagen.
Maar 48u later was ik aan de beurt: Bacteriële slijmbeursontsteking elleboog.
In principe ben ik tegen het gebruik van antibiotica, maar in dit geval leek het mij wel verstandig om het wél te nemen (voor de eerste keer in mijn leven). Een flinke kuur van een week, maar het hielp.
En… 6 weken later (elleboog eigenlijk weer OK) sloeg het over naar mijn knie (tja, zwak punt met een Bakers Cyste). Door die ontsteking elders (de elleboog dus) werd mijn knie ook iets geïrriteerd, tot op een gegeven moment de Baker Cyste is gescheurd (tijdens een onverstandige aktie in de sportschool) met alle gevolgen van dien. Weer 6 weken ellende erbij.

Anyway… De motor is inmiddels wel klaar. Maar de tijd om de weblog bij te houden ontbrak gewoon omdat ik wel verplicht was om veel rust te nemen.
De Balkan vakantie heb ik moeten annuleren. Hopelijk in 2025.

De weblogberichten zal ik alsnog plaatsen, maar nu niet in chronologische volgorde.

Hof van Saksen glijbanen
slijmbeursontsteking elleboog
Bakers Cyste in de knie
Tags: elleboog, knie, slijmbeurs

Vergelijkbare berichten

Vaak bekeken