Over deze site

Ik ben deze website recent geheel omgebouwd als weblog voor mijn Africa Twin uit 1993 en ook mijn andere motoren en hobbies.
Dat doe ik al heel erg lang (al zo’n 25 jaar denk ik) en met plezier, ook voor andere motors en hobbies.
Andere motors en projecten had voorheen ik op andere sites, maar het is makkelijker om alles onder 1 dak te vangen.
Nog heel veel ongedocumenteerde informatie heb ik opgeslagen, dus dat komt ook nog online. Work in progress hier….

Er is dan wel Feestboek en zo, maar dat is allemaal zo vluchtig. Kostbare technische info is niet terug te vinden, censuur, etc, etc.
De social media heeft voordelen, maar ook nadelen….
Dus waarom niet gewoon een oldskool forum, dacht ik. En later: Och, ook gewoon weblog en  reviews erbij; dat heb ik toch al.

In eerste instantie maar gewoon forum voor Nederlandstalige AT liefhebbers . En misschien later wel meer ook. We zien wel, maar ik heb geen zin om alles in het Engels op te stellen. Google kan ook heel goed vertalen tegenwoordig.

Misschien eens een gesamenlijke rit organiseren, of een offroad evenement (mijn eigen specialiteit). Sleuteldag? Weekendje weg met de motor?

Ik weet dat er wel XRV-draadjes zijn in andere fora, zoals van motor-forum en de transalpclub. Maar dat zijn maar draadjes, met een oneindige reeks pagina’s waar niks in terug te vinden, behalve wijsneuzige moderators die constant verwijzen naar hun zoek-knopje (die vaak niet goed werkt).

Bij deze dus FORUM opgemaakt voor alle liefhebbers van de goeie ouwe Africa Twin XRV750.
En ook al zijn er maar een paar deelnemers, maakt mij niet uit. Doe er je voordeel mee.

Er is maar 1 regel: Maak het lekker gezellig
Negatief gedoe wordt gewoon verbannen.

Ook voor mijn weblog en andere artikelen heb ik de “comments” open gezet voor geregistreerde gebruikers en normale commentaren.
Voor je registreert: ALLE nieuwe registraties ontvangen eerst een E-mail bevestiging en daarna check ik ze persoonlijk. Helaas nodig i.v.m. alle potentiële spammers en scammers.

HAVE FUN !!

Gerelateerd:

Niets gevonden.